De behandeling

Behandeling

Wel of geen therapiezolen?

Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek kan ik bepalen of therapiezolen voor u geschikt zijn. Wanneer zolen uw houding positief kunnen wijzigen, ontwerp en maak ik de zolen. Dit is maatwerk en doe ik met de hand. Door gebruik te maken van dunne kurkelementjes worden de voetzool en het zenuwsysteem geprikkeld. Hierdoor ontstaat correctie van de spierspanning en wordt de houding beïnvloed. Dit kan in het begin enige spierpijn veroorzaken.

Klassieke steunzolen ondersteunen de bewegende voeten alleen passief en vragen veel ruimte in uw schoenen. Mijn therapiezolen zullen het bewegingsapparaat door middel van de voetspieren juist activeren en zijn daarom uiterst dun. Het voordeel: ze passen in veel meer schoenen. De voetactivering gaat via uw automatische zenuwsysteem; hier zult u, na gewenning, weinig van merken.

white and yellow ice cream with cone
white printer paperr

Afspraak maken

Bel gerust om een afspraak te maken, of als u meer wilt weten

Bel gerust om een afspraak te maken of als u meer wilt weten. Als ik niet aanwezig ben, kunt u het antwoordapparaat inspreken. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

Afspraken kunt u tot 24 uur van tevoren verplaatsen of afzeggen. Dit kan alleen telefonisch en niet op zon- en feestdagen.

Bel 0596-622604